Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Кожен справжній м'ясоїд знає, що правильний стейк - це не просто підсмажений з двох боків шматок м'яса. Доданків успіху цієї культової страви безліч — починаючи від якості «сировини» і закінчуючи кулінарним талантом кухаря. Найменша помилка в приготуванні, і ваш стейк втратить соковитість і стане несмачним або гумовим. Однак зрозуміти, що настав час знімати шматок м'яса з вогню, досить складно. Адже це потрібно зробити рівно тоді, коли м'ясо не добирає лише двох градусів до необхідної температури – до готового стану стейк доходить під час відпочинку після смаження.
Характеристики:
- Матеріал: поліпропілен.
- Матеріал пластин: нержавіюча сталь.
- Розмір: 25,5 * 21,5 * 8 см.
- Розмір пластини: 23*14,5 см.
- Регулювання температури: ні.
- Можливість використання у відкритому положенні: так.
- Можливість фіксації кришки: так.
- Змінні панелі: ні.
- Антипригарне покриття: так.
- Довжина шнура: 75 см.
- Напруга: 700 V.
- Живлення: 50Hz 220-240W.
- Індикатор увімкнення: так.
- Колір чорний.
- Упаковка: кольорова картонна коробка: 28*11*24,5 см.
Основні | |
---|---|
Виробник | Kamille |
Країна виробник | Польща |
Користувацькі характеристики | |
Колір | Чорний |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
- Ціна: 1 009 ₴