Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Вакуумний пакувальник продовжує термін служби харчових продуктів, видаляючи більшу частину повітря з герметичних контейнерів і запобігаючи попаданню свіжого повітря в герметичні контейнери, тим самим зменшуючи окислення. Вакуумна упаковка допомагає зберегти смак та якість, а також перешкоджає зростанню аеробних мікроорганізмів.
Як використовувати:
- Покладіть їжу в пакети для пакування харчових продуктів;
- Покладіть кришку і зафіксуйте обидві сторони;
- Натисніть кнопку, щоб розпочати упаковку.
Переваги вакуумування:
- Збільшення терміну зберігання продуктів харчування завдяки створенню безповітряного середовища.
- Надійний захист від поглинання сторонніх запахів під час заморожування різних видів продуктів (риби, м'яса, овочів, ягід).
- Раціональне використання простору морозильної камери за рахунок компактності вакуумного пакування.
Також можна використовувати для швидкого маринування риби та м'яса. Під надлишковим тиском, який створює вакуум, маринад набагато швидше і глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування.
Очищення та обслуговування:
- Перед очищенням пристрою вимкніть пристрій;
- Не занурюйте його в рідину;
- Не використовуйте абразивні засоби для чищення, оскільки вони подряпають поверхню;
- Протріть зовнішню частину пристрій вологою тканиною або губкою та миючим засобом;
- Щоб очистити внутрішню частину пристрою, протріть паперовим рушником;
- Перед повторним використанням ретельно висушіть докладніше.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |
- Ціна: 562 ₴